Pályázatok

GINOP Plusz-3.2.1-21 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül”

BP/0701/010356/2023


A BÉTA-ÉP Kft. 4.438.720 Ft támogatást nyert a „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” c. pályázati kiíráson. 

Jelen projekt keretén belül az alábbi képzések megvalósításának költségét, továbbá a képzések időtartamára kieső bérköltséget, a projekt előkészítés, a projektmenedzsment és a szakmai megvalósítási költséget  számoljuk el 10 fő munkavállaló vonatkozásában:

 • Irodai Informatika
 • Együttműködési technikák fejlesztése
 • Hatékony kommunikáció és kommunikációs gyakorlatok
 • Problémamegoldás és döntéshozatal

A képzések megvalósítása révén tevékenységünk szakmai színvonala jelentős mértékben emelkedni fog, hiszen alkalmazottjaink szakmai kompetenciái bővülnek az igénybevételre kerülő képzési szolgáltatások révén.
A projekt várhatóan 2023.06.28-án kerül befejezésre. 🐰👂

GINOP-8.3.5-18/B_4 azonosító jelű Mikro-, kis-, és középvállalkozások technológiai korszerűsítése

GINOP-8.3.5-18/B_4 azonosító jelű Mikro-, kis-, és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram keretein belül a Béta-Ép Kft visszatérítendő hitelt kapott forgóeszköz-, működési költségek finanszírozására.

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00976 „Technológiai korszerűsítést eredményező beruházás megvalósítása a Béta-Ép Kft.-nél”

 

A Béta-Ép Kft. 207 106 222 Ft támogatást nyert a „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 70%-a volt.

Jelen projekt keretén belül technológiai fejlesztést eredményező új gépeket szerzünk be, illetve infrastrukturális beruházás valósul meg, melyekkel a lakó- és nem lakó épület építése tevékenységünk jelentős technológiai modernizáción fog keresztül menni.

A projekt keretén belül beszerzendő tételek az alábbiak:

 • Falzsaluzat, típusa: AluFix
 • KOVACO gyűjtőkanalas seprő adapter
 • TEREX-COMEDIL CBR 40H TÍPUSÚ „ÖNÉPÍTŐ” DARU 
 • Gumikerekes Kotrógép Sany SY155W
 • Dieci Pegasus 50.26 forgóvázas teleszkópos rakodó

A fentieken túl ingatlanunkat fejlesztettük, amely benne foglalta az energetikai korszerűsítést is, hogy ökológiai lábnyomunkat csökkenteni tudjuk, hőszivattyús és napelemes rendszer került telepítésre. A projekt eredményességének növelése érdekében marketinghez kapcsolatos tanácsadást vettünk igénybe.

A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek vagyunk és a minőség is kiemelkedőbb lett.
A projekt 2023.09.20-án került befejezésre. 

A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég.

GINOP Plusz-3.2.1-21 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül”


BP/0701/035111-1/2022

A BÉTA-ÉP Kft. 3 360 210 Ft támogatást nyert a „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 70%-a volt.

Jelen projekt keretén belül az alábbi képzések megvalósításának költségét, továbbá a képzések időtartamára kieső bérköltséget számoljuk el 10 fő munkavállaló vonatkozásában:

 • Informatikai alapismeretek
 • Motiválás
 • Stressz és konfliktuskezelés
 • Csapatépítés

A képzések megvalósítása révén tevékenységünk szakmai színvonala jelentős mértékben emelkedni fog, hiszen alkalmazottjaink szakmai kompetenciái bővülnek az igénybe vételre kerülő képzési szolgáltatások révén.
A projekt várhatóan 2022.09.07-én kerül befejezésre. 

GINOP-2.1.8-17-2017-00711 „Innovatív eszközbeszerzés a Béta-Ép Kft.-nél”

A BÉTA-ÉP Kft. 5.560.912 Ft támogatást nyert a „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” c.  pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 50%-a volt.

Jelen projekt keretében két darab FOIF L405L optikai teodolitot és egy darab Base Jet30 1000-14-0-e ultra magasnyomású vízszóró berendezést szereztünk be, melyekkel 42.21 – Folyadék szállítására szolgáló közmű építése tevékenységünk jelentős kapacitásnövekedésen ment keresztül A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek vagyunk és a minőség is javulást mutat. 

A projekt 2018.08.23-án került befejezésre. 

A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég. 

GINOP-8.3.5-18/B  „Mikro-, kis-, és középvállalkozások technológiai korszerűsítése”

A GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis-, és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram keretein belül a Béta-Ép Kft. visszatérítendő hitelt kapott működési költségek finanszírozására.